Slice-1.png
About

Кои сме ние:

АКВАРЕЛ”ООД е компания основана през 1994 г., създадена и специализирана в областта на производството и доставките на офис продукти и консумативи, рекламни изделия , специализирано обзавеждане и оборудване на учебни заведения, училищни пособия , конферентни зали, офиси и др.

Ние се наложихме на българския пазар с актуалната стока, която предлагаме, перфектната комбинация на високо качество , модерен дизайн и конкурентна цена, както и с коректното отношение към своите клиенти и партньори.

Екипът ни е съчетание от отговорни, енергични и опитни модерно-мислещи професионалисти с дългогодишна практика в сферата на ученическите пособия, офис консумативите и обзавеждането. В процеса на развитие на компанията сме създали система за вътрешнофирмено обучение. Сертифицирани сме по Система за управление на качеството ISO-9001.

0 +
години опит

Какво предлагаме:

• Внимателно изслушване и вникване във Вашите потребности и желания.
• Индивидуален подход при разработване на цялостни професионални решения.
• Доставка в срок и професионален монтаж на желаните от Вас продукти.
• Най – доброто съотношение между качество и цена.
• Дългогодишна гаранция и следгаранционен сервиз.

Нашата цел

Всички ние работим с една единствена цел – да служим по най-добрия начин на Вас -нашите клиенти, да реализираме Вашите идеи и проекти и да изпълняваме бързо и качествено Вашите поръчки.

Мисия:

Нашата мисия е да дадем своя принос в подкрепа на българското образование, като спомогнем детските градини и училищата да придобият нов, съвременен облик, да станат привлекателна, здравословна и безопасна среда за обучение, възпитание и социализация на учащите и за развитието на техния потенциал, за да има една по-добра и модерна България здраво свързана с корените си и смело устремена към бъдещето.