ЕДИНИЧНА УЧИЛИЩНА МАСА FT105-1M

ЕДИНИЧНА УЧИЛИЩНА МАСА FT105-1M

Плотът на масата е изработен от MDF, с дебелина 25 мм, обезопасен с РР кант, с размери 700/500 мм. Отстоянието на  плота  от пода е 760 мм.. Масата включва подплотна кошница за съхранение на учебници и ученически пособия, изработена от 0,5 мм, решетка,закачалка за раница, улей в предната част на плота за пишещите пособия на ученика. MDF е материал  произведен по метода на сухо пресоване  на дребни дървесни частици при високо налягане и температура. Дървесните частици се получават чрез раздробяване, след което се прибавят смоли като свързващо вещество. От получената маса се оформят плочи при висока температура и пресоване.  Краката са с размери 32х50х2 мм овален профил. Свързващите части са 20х40х1,5 мм.
Металните части са боядисани с електростатична боя. Краката имат пластмасови накрайници за естетичност и предпазване на подовата настилка.

 

Възможни цветове на металните части:
7035 сиво
3004 бордо
2004 оранжево
5002 наситен син
5012 светло синьо
1023 жълто
9006 метално сиво
4005 лила
9005 черен
6018 зелен
3020 червено

 

Галерия със STEM оборудвани класни стаи

STEM Революция
Всички науки, технологии, инженерство и математика (STEM – science, technology, engineering and math) трябва да бъдат изучавани в едно пространство с възможност за разместване. Ние вярваме, че STEM пространствата трябва да насърчават откриването и приключенията, като комбинират някои елементи.
1. Гъвкаво, мобилно STEM оформление.
-Чинове, подредени в различни форми, позволяващи екипна работа.
-Отделни бюра, групирани около мобилен център за ИКТ.
Чудесна идея е да промените нивата с различни модули, за да могат учениците да стоят и работят на височина, която им е подходяща и да се чувстват комфортно. Всички елементи трябва да са мобилни, като ви осигуряват гъвкавост да пренастроите своето STEM пространство, отговаряйки на Наредба за физическата среда.
2. Интегрирана ИКТ технология
Електронните данни могат да бъдат достъпни с натискането на един бутон. Всички бюра интегрират високите технологии в стаята, създават по-голяма ангажираност на учениците по време на часа чрез иновации, базирани на ИКТ.
3.Сътрудничество
Позволете на учениците да работят в екип, да поемат отговорност за собственото си обучение. Това увеличава ангажираността в класната стая и насърчава социалните взаимодействия.
4. Организация и съхранение
STEM пространствата се нуждаят от богато оборудване за учениците, като и стените могат да бъдат проектирани с множество елементи. Осигурете лесен достъп по време на урока.
Ако имате зона STEM, която искате да ремонтирате, или искате да създадете такава, можем да Ви помогнем с безплатната консултация.

Свържете се с нас на:

тел.: 0700 89 001

e-mail: akvarel@akvarel-bg.com

www.akvarel.net

Предлаганите от нас продукти за офиса и училището можете да намерите на адрес www.akvarel.bg

Изпратете запитване за продукта