Идеи за STEM зона

Идеи за STEM зона

STEM Революция

Всички науки, технологии, инженерство и математика трябва да бъдат изучавани в едно пространство с възможност за разместване . Ние вярваме, че STEM пространствата трябва да насърчават откриването и приключенията, като комбинират някои елементи.

  1. Гъвкаво, мобилно STEM оформление.

-Чинове, подредени в различни форми, позволяващи екипна работа.

-Отделни бюра, групирани около мобилен център за ИКТ.

Чудесна идея е да промените нивата с различни модули,  за да могат учениците да стоят и работят на височина, която им е подходяща и да се чувстват комфортно. Всички  елементи трябва да са мобилни, като ви осигуряват гъвкавост да пренастроите своето STEM пространство, отговаряйки на Наредба за физическата среда.

  1. Интегрирана ИКТ технология

Електронните данни могат да бъдат достъпни с натискането на един бутон. Всички бюра интегрират високите технологии в стаята, създават по-голяма ангажираност на учениците по време на часа чрез иновации, базирани на ИКТ.

В ерата на високите технологии едно от основните предизвикателства на съвременното училище е фактът, че днешният ученик прекарва по-голямата част от времето си с поглед, насочен към екрана на мобилното си устройство. При това положение, натрупването на знания и социален опит в прякото общуване с учителите и съучениците става много трудно. От друга страна мобилните устройства са идеалният „подсказвач”. Дали забраната за използване на телефон в час ще реши проблемите? По-скоро не…. Може ли мобилният телефон да бъде част от учебния процес? Може ли да спечелим отново вниманието на учениците в час? Може ли да улесним работата на учителя и да му спестим време и енергия? – Да, може!
Имаме удоволствието да Ви представим и най-новият софтуерен продукт на “Акварел” “SD” – СИСТЕМА ЗА ИНТЕРАКТИВНИ ЧИНОВЕ

3. Сътрудничество

Позволете на учениците да работят в екип, да поемат отговорност за собственото си обучение. Това увеличава ангажираността в класната стая и насърчава социалните взаимодействия.

  1. Организация и съхранение

STEM пространствата се нуждаят от богато оборудване за учениците, като и стените могат да бъдат проектирани с множество елементи. Осигурете  лесен достъп по време на урока.

Ако имате зона STEM, която искате да ремонтирате, или искате да създадете такава, можем да Ви помогнем с безплатната консултация.

Свържете се с нас на:

тел.: 0700 89 001

e-mail: akvarel@akvarel-bg.com

www.akvarel.net

Предлаганите от нас продукти за офиса и училището можете да намерите на адрес www.akvarel.bg

Изпратете запитване за продукта