МАСА ЗА ЕЗИКОВ КАБИНЕТ FSD15

МАСА ЗА ЕЗИКОВ КАБИНЕТ FSD15

Плотът на масата и страничните панели са от ЛПДЧ материал с дебелина 18 мм покрит с меламин. Размерите са 55×65 см. Предният панел е изработен от 6 мм стъкло.
Краката на масата са метални с размер 30x50x1,5 мм. Всички метални части са прахово боядисани с електростатична боя. Краката имат пластмасови накрайници за естетичност и предпазване на подовата настилка.

Система за езиков кабинет: Учителят провежда индивидуални разговори с учениците. Чрез свързване на DVD плейър към учителската конзола, се възпроизвеждат интерактивни предавания. Прехвърляне на съществуващи файлове на учениците с USB връзка. Предимство е лесната инсталация, 15+1, 20+1, 24+1, 30+1.
Основно командване на учителя, ученически модул, слушалки за учители, слушалки за ученици, DVD плейър, Високоговорител, Свързващи кабели.

Галерия със STEM оборудвани класни стаи

STEM Революция
Всички науки, технологии, инженерство и математика (STEM – science, technology, engineering and math) трябва да бъдат изучавани в едно пространство с възможност за разместване. Ние вярваме, че STEM пространствата трябва да насърчават откриването и приключенията, като комбинират някои елементи.
1. Гъвкаво, мобилно STEM оформление.
-Чинове, подредени в различни форми, позволяващи екипна работа.
-Отделни бюра, групирани около мобилен център за ИКТ.
Чудесна идея е да промените нивата с различни модули, за да могат учениците да стоят и работят на височина, която им е подходяща и да се чувстват комфортно. Всички елементи трябва да са мобилни, като ви осигуряват гъвкавост да пренастроите своето STEM пространство, отговаряйки на Наредба за физическата среда.
2. Интегрирана ИКТ технология
Електронните данни могат да бъдат достъпни с натискането на един бутон. Всички бюра интегрират високите технологии в стаята, създават по-голяма ангажираност на учениците по време на часа чрез иновации, базирани на ИКТ.
3.Сътрудничество
Позволете на учениците да работят в екип, да поемат отговорност за собственото си обучение. Това увеличава ангажираността в класната стая и насърчава социалните взаимодействия.
4. Организация и съхранение
STEM пространствата се нуждаят от богато оборудване за учениците, като и стените могат да бъдат проектирани с множество елементи. Осигурете лесен достъп по време на урока.
Ако имате зона STEM, която искате да ремонтирате, или искате да създадете такава, можем да Ви помогнем с безплатната консултация.

Свържете се с нас на:

тел.: 0700 89 001

e-mail: akvarel@akvarel-bg.com

www.akvarel.net

Предлаганите от нас продукти за офиса и училището можете да намерите на адрес www.akvarel.bg

 

Изпратете запитване за продукта