ЕДИНИЧНА УЧИЛИЩНА МАСА FT720

ЕДИНИЧНА УЧИЛИЩНА МАСА FT720

Масата и предният панел са от ламиниран папелов материал от 12 мм и са оформени на специална преса под високо налягане. Горната част на масата е с размер 67х50 см, а предният панел е 67х27 см, произведени са като взаимосвързан моноблок, огънат на 90 градуса.
Краката и свързващите части са направени от 16х40х1.5 мм DKP овален профил. Връзката на долната част на краката е направена от лазерно изрязана специално огъната 2 мм DKP ламарина. Отделението за учебници е изработено от 05 мм. Металните части са боядисани с електростатична боя и са изпечени при 200° С.
Краката имат пластмасови накрайници за естетичност и предпазване на подовата настилка.
Пластмасовите крачета са с регулируема височина за преодоляване на дефекти по пода.

*Столът не влиза в цената. Можете да го видите тук

МИНИМАЛНА ПОРЪЧКА – 10бр

!!! БЕЗПЛАТНИ ДОСТАВКА И МОНТАЖ (при поръчка над 25бр)

Изработват се в три различни височини, в зависимост от възрастта на децата:

6-9 год.: чин h: 65, стол h: 39
10-13 год.: чин h: 70, стол h: 42
14-18 год.: чин h: 75, стол h: 45
Възможни цветове на металните части:
7035 сиво
3004 бордо
2004 оранжево
5002 наситен син
5012 светло синьо
1023 жълто
9006 метално сиво
4005 лила
9005 черен
6018 зелен
3020 червено

Галерия със STEM оборудвани класни стаи

STEM Революция
Всички науки, технологии, инженерство и математика (STEM – science, technology, engineering and math) трябва да бъдат изучавани в едно пространство с възможност за разместване. Ние вярваме, че STEM пространствата трябва да насърчават откриването и приключенията, като комбинират някои елементи.
1. Гъвкаво, мобилно STEM оформление.
-Чинове, подредени в различни форми, позволяващи екипна работа.
-Отделни бюра, групирани около мобилен център за ИКТ.
Чудесна идея е да промените нивата с различни модули, за да могат учениците да стоят и работят на височина, която им е подходяща и да се чувстват комфортно. Всички елементи трябва да са мобилни, като ви осигуряват гъвкавост да пренастроите своето STEM пространство, отговаряйки на Наредба за физическата среда.
2. Интегрирана ИКТ технология
Електронните данни могат да бъдат достъпни с натискането на един бутон. Всички бюра интегрират високите технологии в стаята, създават по-голяма ангажираност на учениците по време на часа чрез иновации, базирани на ИКТ.
3.Сътрудничество
Позволете на учениците да работят в екип, да поемат отговорност за собственото си обучение. Това увеличава ангажираността в класната стая и насърчава социалните взаимодействия.
4. Организация и съхранение
STEM пространствата се нуждаят от богато оборудване за учениците, като и стените могат да бъдат проектирани с множество елементи. Осигурете лесен достъп по време на урока.
Ако имате зона STEM, която искате да ремонтирате, или искате да създадете такава, можем да Ви помогнем с безплатната консултация.

Свържете се с нас на:

тел.: 0700 89 001

e-mail: akvarel@akvarel-bg.com

www.akvarel.net

Предлаганите от нас продукти за офиса и училището можете да намерите на адрес www.akvarel.bg

Изпратете запитване за продукта