ЛАБОРАТОРНА МАСА ЗА УЧИТЕЛИ – химия, физика, биология F3000

ЛАБОРАТОРНА МАСА ЗА УЧИТЕЛИ – химия, физика, биология F3000

Размери на лабораторната маса на учителя: ширината от страната на шкафа с контрол панела – 75 см, от другата страна – 65 см, дължината е 155 см.
Мивката е вградена в плота и е с размери: дължина 25 см и ширина 18 см. Повърхността на масата и мивката са изработени от полиестер с гел покритие и са издръжливи на киселини и основи. Металните части са произведени от 0,90 мм DKP ламарина.
Има шкаф с чекмедже, който е прикрепен към масата и размерите му са 35х55х74 см. Този шкаф е за съхранение на контролния блок с размери 45х67х74 см. От лявата страна има чекмедже и шкаф с врата. Всички вратички са със заключване.Металните части са боядисани с електростатична прахова боя.
Изходите за вода и газ на учениците се управляват напълно с 1 превключвател. Електрическото захранване за
ученическите модули, които са свързани към системата, могат да бъдат контролирани отделно от учителските звена. Контролният панел не е включен в цената. Може да се изработи с височина до 120 см.

Галерия със STEM оборудвани класни стаи

STEM Революция
Всички науки, технологии, инженерство и математика (STEM – science, technology, engineering and math) трябва да бъдат изучавани в едно пространство с възможност за разместване. Ние вярваме, че STEM пространствата трябва да насърчават откриването и приключенията, като комбинират някои елементи.
1. Гъвкаво, мобилно STEM оформление.
-Чинове, подредени в различни форми, позволяващи екипна работа.
-Отделни бюра, групирани около мобилен център за ИКТ.
Чудесна идея е да промените нивата с различни модули, за да могат учениците да стоят и работят на височина, която им е подходяща и да се чувстват комфортно. Всички елементи трябва да са мобилни, като ви осигуряват гъвкавост да пренастроите своето STEM пространство, отговаряйки на Наредба за физическата среда.
2. Интегрирана ИКТ технология
Електронните данни могат да бъдат достъпни с натискането на един бутон. Всички бюра интегрират високите технологии в стаята, създават по-голяма ангажираност на учениците по време на часа чрез иновации, базирани на ИКТ.
3.Сътрудничество
Позволете на учениците да работят в екип, да поемат отговорност за собственото си обучение. Това увеличава ангажираността в класната стая и насърчава социалните взаимодействия.
4. Организация и съхранение
STEM пространствата се нуждаят от богато оборудване за учениците, като и стените могат да бъдат проектирани с множество елементи. Осигурете лесен достъп по време на урока.
Ако имате зона STEM, която искате да ремонтирате, или искате да създадете такава, можем да Ви помогнем с безплатната консултация.

Свържете се с нас на:

тел.: 0700 89 001

e-mail: akvarel@akvarel-bg.com

www.akvarel.net

Предлаганите от нас продукти за офиса и училището можете да намерите на адрес www.akvarel.bg

 

Изпратете запитване за продукта