КОМПЛЕКТ ЕДИНИЧНА УЧЕНИЧЕСКА МАСА ADS301+СТОЛ FT2800

КОМПЛЕКТ ЕДИНИЧНА УЧЕНИЧЕСКА МАСА ADS301+СТОЛ FT2800

МАСА: Плотът на масата е изработен от верзалит с размери 45х63см, който е отлят, без кантове и е със заоблени краища. Краката са с овален профил, с размери 25x45x1,5 мм. Отделението за учебници е изработено от Q5 мм. Предният панел е с размери 52х34 см, изработен от ПДЧ. Всички метални части са боядисани с електростатична боя. Краката имат пластмасови накрайници за естетичност и прeдпазване на подовата настилка.

Стол: Гърбът и седалката са изработени от устойчив (PP) полипропилен. Седалката е направена в удобна форма, като предотвратява изпотяването.
Краката и рамката на седалката са от метал с овален профил 20x40x1,5 мм, а рамката на седящата част от 16х 40х 1,5 мм. овал.
Металните части са с прахово боядисване. Накрайниците на чина са изработени от пластмаса за естетичност и предпазване на подовата настилка. Стифираща функция.

*** Какво представлява Верзалитовият плот на чиновете: Той е изработен от нагряти и силно пресовани дървени частици и смола, което го прави няколко пъти по-здрав от ПДЧ плота. Верзалитовият плот не се реже и не се кантира, като обикновения, а се прави специална отливка, след което се залива отгоре с 0,5 мм полимерен материал. Плотът е обезопасен с овални ъгли, а за допълнителна здравина е оребрен.
Изработват се в три различни височини, в зависимост от възрастта на децата

***Височина :
6-9 год.: чин h: 65, стол h: 39
10-13 год.: чин h: 70, стол h: 42
14-18 год.: чин h: 75, стол h: 45
***Цветове на металните части:
7035 сиво
3004 бордо
2004 оранжево
5002 наситен син
5012 светло синьо
1023 жълто
9006 метално сиво
4005 лила
9005 черен
6018 зелен
3020 червено

Нашите ученически маси и столове напълно отговарят на “НАРЕДБА за физическата среда и информационното и библиотечното осигуряване на детските градини, училищата и центровете за подкрепа за личностно развитие”. Предлаганите от нас модели са:
преместваеми, подвижни и многофункционални чинове и столове единични и двойни работни места на модулен принцип, даващи възможност за оформяне на различни конфигурации на общи маси при работа по групи
ергономични работни места, съобразени и/или нагласящи се спрямо ръста на ученика
нашите продукти са с фабрично отляти плотове от верзалит, компакт или копалит, със заоблени ръбове, без остри части.

Чрез възможността столовете да бъдат поставени стабилно върху чиновете се пести време за почистване, а от там и от необходимия човешки ресурс.

Чрез иновативната система SD “Умен чин” вградена ( при проявен интерес) в чиновете се осъществява пренос на информация между учителя и учениците, което провокира интереса и ангажираността по време на учебния час.

МИНИМАЛНА ПОРЪЧКА – 10бр

!!! БЕЗПЛАТНИ ДОСТАВКА И МОНТАЖ (при поръчка над 25бр)

Галерия със STEM оборудвани класни стаи

STEM Революция
Всички науки, технологии, инженерство и математика (STEM – science, technology, engineering and math) трябва да бъдат изучавани в едно пространство с възможност за разместване. Ние вярваме, че STEM пространствата трябва да насърчават откриването и приключенията, като комбинират някои елементи.
1. Гъвкаво, мобилно STEM оформление.
-Чинове, подредени в различни форми, позволяващи екипна работа.
-Отделни бюра, групирани около мобилен център за ИКТ.
Чудесна идея е да промените нивата с различни модули, за да могат учениците да стоят и работят на височина, която им е подходяща и да се чувстват комфортно. Всички елементи трябва да са мобилни, като ви осигуряват гъвкавост да пренастроите своето STEM пространство, отговаряйки на Наредба за физическата среда.
2. Интегрирана ИКТ технология
Електронните данни могат да бъдат достъпни с натискането на един бутон. Всички бюра интегрират високите технологии в стаята, създават по-голяма ангажираност на учениците по време на часа чрез иновации, базирани на ИКТ.
3.Сътрудничество
Позволете на учениците да работят в екип, да поемат отговорност за собственото си обучение. Това увеличава ангажираността в класната стая и насърчава социалните взаимодействия.
4. Организация и съхранение
STEM пространствата се нуждаят от богато оборудване за учениците, като и стените могат да бъдат проектирани с множество елементи. Осигурете лесен достъп по време на урока.
Ако имате зона STEM, която искате да ремонтирате, или искате да създадете такава, можем да Ви помогнем с безплатната консултация.

Свържете се с нас на:

тел.: 0700 89 001

e-mail: akvarel@akvarel-bg.com

www.akvarel.net

Предлаганите от нас продукти за офиса и училището можете да намерите на адрес www.akvarel.bg

Изпратете запитване за продукта